Telefoon & e-mail

T. 045 - 5 717 777
E. info@club-vakantie.nl

Bekijk alle contactinformatie »

 

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in reizen en vakanties staan wij garant voor uw droomvakantie op maat. Clubvakanties is onderdeel van Reisburo Paul Crombag.

Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle garantievoorwaarden en zijn dan ook aangesloten bij de SGR, het ANVR en het Calamiteitenfonds. Wij kennen de vele verschillende formules en clubs en vertellen u graag welke het beste past bij uw wensen.

Via onze website kunt u online kennismaken met de verschillende reizen en met de door ons geselecteerde bestemmingen, accommodaties, clubs en formules. Al onze medewerkers zijn bekend met onze bestemmingen en zitten klaar om uw telefoon of e-mail geheel vrijblijvend te beantwoorden.. Op basis van uw wensen en onze kennis en ervaringen stellen wij uw clubvakantie samen.

Clubvakanties vergelijkt de vliegtarieven van de verschillende luchtvaartmaatschappijen (lowcost, charters en lijndiensten) met elkaar, zo kunnen wij u de meest geschikte en prijsgunstigste vluchten naar uw club aanbieden.

Clubvakanties is als onderdeel van Reisburo Paul Crombag aangesloten bij de SGR en het ANVR respectievelijk onder de nummers 3443 en 4574.