Telefoon & e-mail

T. 045 - 5 717 777
E. info@club-vakantie.nl

Bekijk alle contactinformatie »

Robinson Club Esquinzo Playa

  • Europa, Spanje, Pájara Urb. Butihondo
  • Verblijf 1 week inclusief vlucht vanaf € 895,- per persoon.

Algemeen

Algemeen
Dé Club voor een gezin met kinderen. Dat is ROBINSON Club Esquinzo Playa op Fuerteventura. Hier is altijd iets nieuws te beleven. De ultieme vakantiekick voor zowel jonge als volwassen vakantiegangers. De kinderen maken nieuwe vriendjes bij R.O.B.Y. Dat is fun, sport en creativiteit voor kinderen die te oud zijn voor de ROBY Club en te jong voor de ROBS. En hun ouders genieten van alle watersporten en ontspannen zich met WellFit®. Een ROBINSON vakantie, tijd voor het hele gezin.

Duurzaam toerisme
Zeewaterontzilting ter bescherming van de natuurlijke waterreserves, biologische waterzuivering. In deze Club wordt gebruik gemaakt van zonne-energie. De Club is bovendien gecertificeerd volgens ISO 14001 en is TUI Milieu Champion, dit betekent dat de Club behoort tot de honderd meest milieuvriendelijke hotels van TUI.

Kamertypes

Kamers
Kamerbeschrijving per type
Het hotel beschikt over 381 kamers. Alle kamers zijn gerenoveerd, met balkon of terras, douche, wc, haardroger, make-up spiegel, tv, koelkast, telefoon en kluis. Alle kamers zijn niet roken kamers.

Type Economy
2/3-persoonskamer met minder gunstige ligging met terras. Voor max. 2 volwassenen en 1 kind van 2 t/m 11 jaar en een kind jonger dan 2 jaar. Zeer beperkt beschikbaar.

Single Type 1
1-persoonskamers, oppervlakte ca. 18 m², met balkon of terras. Voor max. 1 volwassene en 1 kind jonger dan 2 jaar.

Type 1
2/3-persoonskamer, oppervlakte ca. 23m² met slaapbank voor 1. Voor max. 2 volwassenen en 1 kind van 2 t/m 11 jaar en 1 kind jonger dan 2 jaar. Ook voor alleengebruik te reserveren.

Type S Alleen + kind
Alleen+kind kamer als type 1, oppervlakte ca. 23 m². Voor 1 volwassene en 1of 2 kinderen van 2 t/m 14 jaar en 1 kind jonger dan 2 jaar, zodat u toch van de kinderkorting kunt profiteren. Beperkt beschikbaar.

Type 2
2/3-persoonskamer groot, oppervlakte ca. 26m² met zitje, welke als extra bed gebruikt kan worden. Voor max. 3 volwassenen en 1 kind jonger dan 2 jaar.
Aantal: 112

Zeezicht Type 1
2/3-persoonskamer, als type 2 maar met zeezicht.

Familie Type 1
Familiekamer, oppervlakte ca. 34 m², 2 slaapkamers, waarvan 1 met zitje, welke als extra bed gebruikt kan worden. Voor min. 2 volwassenen en max. 4 volwassenen en 1 kind van 2 t/m 11 jaar en 1 kind jonger dan 2 jaar. Bij een bezetting van 2 volwassenen en 1 kind van 2 t/m 14 jaar zijn 2 kinderen jonger dan 2 jaar mogelijk.

Familie zeezicht Type 1
Familiekamer, als familie type 1 maar met zeezicht. Voor min. 2 volwassenen en een kind van 2 t/m 14 jaar.

Junior Suite Type 1
Junior suite met zeezicht, oppervlakte ca. 34 m². De junior suite bestaat uit 1 slaapkamer en 1 woonkamer met slaapbank. De 3e persoon slaapt op de slaapbank. Voor max. 3 volwassenen en 1 kind jonger dan 2 jaar.

Suite Type 1
Suite met zeezicht, oppervlakte ca. 69 m². De suite bestaat uit 2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank. De 5e persoon slaapt op de slaapbank. 2 badkamers met douche en wc. Voor min. 3 volwassenen en max. 5 volwassenen en 1 kind jonger dan 2 jaar. Bij een bezetting van max. 3 volwassenen zijn 2 kinderen jonger dan 2 jaar mogelijk.

Faciliteiten

Eten & Drinken
U verblijft op basis van All Inclusive. Gevarieerde buffetten in het hoofdrestaurant, koffiespecialiteiten bij het ontbijt, uitslapersontbijt, Bistro-line en midnightsnack. 's Avonds bovendien 2 specialiteitenrestaurants (afwisselend geopend).
De hele dag zijn alle maaltijden en drankjes (behalve champagne en bijzondere wijnen) bij de reissom inbegrepen.

WellFood®
Bij ROBINSON WellFood® vind je de smakelijke aanvulling op het WellFit® programma van ROBINSON. Bij elk buffet in het hoofdrestaurant kun je bij het WellFood® station gerechten kiezen met weinig koolhydraten, meer vitamines, meer bio-actieve ingrediënten en minder vet. Vol aroma, smakelijk en gezond: koken met de wok.

Faciliteiten
Fitness studio, Power Plate® (tegen betaling), GroupFitness zaal, Indoor Cycling ruimte, Finse sauna, rustoase voor volwassenen met eigen zwembad, saunazwembad, ligweide voor naturisten en WellFit® bar, WellFit®-Spa.

Groupfitness
Groupfitness met o.a. steps, rug fitness, BBB, Body Styling, Aqua Fit, Indoor Cycling, HOT IRON™.

Body & Mind
Body & Mind met o.a. Pilates, Stretch & Relax, diverse ROBINSON Body&Mind lessen.

Joggen/Walking
Uitstekende jogging- en walking mogelijkheden op het strand.

Personaltraining
Een speciaal voor u op maat gemaakt fitnessprogramma door onze Personal Trainer (tegen betaling). Diverse pakketten ter plaatse te boeken.

WellFit®-Spa
Sauna; behandelingen tegen betaling: beauty en massage.

Activiteiten

Activiteiten
TENNIS
- 13 French Court banen, waarvan 2 banen binnen en 9 met verlichting
- Sportbar
- Gebruik van banen en HEAD rackets inclusief
- Bespanningservice aanwezig (tegen betaling)
- HEAD testrackets aanwezig met alle actuele modellen

SURFEN & ZEILEN
- 45 surfplanken
- 30 Naish riggs
- 12 catamarans
- Catamaranlessen pas vanaf 14 jaar
Materiaal inclusief, bij bezit van een erkend surf- of catamaranbrevet of gelijkwaardig bewijs van bekwaamheid met praktijkervaring.

Bij moeilijke weersomstandigheden organiseert Club Esquinzo Playa een transfer naar Club Jandia Playa (tegen betaling).

INLINESKATEN
Sta je voor het eerst op de skates of heb je het vaker gedaan? In ROBINSON Club Esquinzo Playa kun je uitstekend inlineskaten*. De instructeurs leren het je graag of helpen je bij het verbeteren van je techniek.
Materiaal: In de ROBINSON inlineskate centra kun je gebruik maken van hoogwaardige skates en beschermende kleding van K2.
Verhuur: Verhuur van inlineskates (ook zonder cursus) is tegen betaling.
Cursussen: Cursussen en kosten ter plaatse.

SPORTSTAINMENT
Eerst een partijtje beachvolleybal, dan tegen de ROBINS waterpolo spelen, 's middags vervolg je met voetbal, nog even braintraining bij de quiz en bij zonsondergang een potje backgammon. Een perfecte mix van sport, spel en plezier.

Lekker bewegen en genieten van een overwinning. Bijvoorbeeld bij beachvolleybal, voetbal of waterpolo. Ook dit jaar kun je bij het voetballen wekelijks het begeerde T-Home Winner T-shirt winnen (in alle Clubs met een voetbalveld).

Iets minder sportieve ambities? Plezier voor jong en oud is gegarandeerd bij jeu de boules, darts of tafelvoetbal. Je mag meedoen of toekijken, als je maar plezier hebt.