Telefoon & e-mail

T. 045 - 5 717 777
E. info@club-vakantie.nl

Bekijk alle contactinformatie »

Clubdorp Marrakech la Palmeraie

  • Afrika, Marokko, Marrakech
  • Verblijf 1 week inclusief vlucht vanaf € 1.290,- per persoon.

Algemeen

Algemeen
Een luxe all inclusive vakantie naar resort Marrakech la Palmeraie. Dit resort ligt in een sprookjesachtige oosterse tuin aan de uitlopers van het Atlasgebergte. Een vakantie naar Marokko op zijn best. U kunt tijdens uw vakantie in Marrakech la Palmeraie onder andere golfen, voor zowel de gevorderde als de beginnende golfer.
Uw vakantie naar Marrakech la Palmeraie is ideaal voor het hele gezin. Er is kinderopvang aanwezig en er zijn allerlei leuke activiteiten. Overdag lekker golfen en tennissen om in de avond uit te rusten aan het zwembad. Ook zijn er veel mogelijkheden om Marrakech te ontdekken.

Vluchtinformatie
Gemiddelde vluchtduur vanaf Amsterdam: Ca. 4 uur.
Luchthaven van aankomst: Marrakech-Menara.
Transfer naar Clubdorp: 25 min.

Kamertypes

-

Faciliteiten

Faciliteiten

Ontdek uw Club
- Clubdorp van 27ha, gelegen in de oudste palmentuin van Marokko.
- Nieuw: natuurconcept in de Mini-Club Med® en Petit Club Med®*, in een mini riad, een reis per karavaan door de wereld van 1001-nacht.
- Spa* CINQ MONDES en nieuwe kapsalon*.
- Tennisacademie op alle niveaus, met 6 gravelcourts.
- Nieuw: vliegende trapeze voor jong en oud.

Activiteiten

Activiteiten

Ontdek Marrakech
Door Marrakech wandelen is een verbazingwekkende belevenis op zichzelf. Overal in de kleine, nauwe straatjes en pleinen vind je de souks, waar werkplaatsen voor vele soorten kunstvaardigheid te vinden zijn en je de handwerkers aan het werk kunt zien. De beste tijd om ze te zien is 's morgens vroeg of in de namiddag, als ze hun spullen verkopen. Het duurt ongeveer drie uur om door de souks te wandelen. Een grote toeristische attractie is de Rue Souk Smarine, een belangrijke textielmarkt, in de buurt van de Ouessabine Moskee.